Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flere skadd i stor brann på sykehus i Istanbul

En voldsom brann på et sykehus i Istanbul har ført til flere skadde. Brannmannskapene skal ha kontroll på situasjonen.

BRANN I ISTANBUL: Flere personer skal ha blitt skadd i brannen, men foreløpig meldes det ikke om omkomne. Video: AP / Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det melder CNN Türk, som siterer brannvesenet. Ifølge kanalen startet brannen på sykehusets tak, og brannmannskaper jobber med å slukke flammene. Brannen skal være under kontroll.

Borgermester i bydelen Gaziosmanpasa bekrefter at flere er skadd, men opplyser ikke hvor mange.

Ifølge CNN er pasientene ved sykehuset evakuert, bortsett de innlagte ved intensivavdelingen. Disse er flyttet til en annen, trygg del av bygningen.

En kilde sier til TV-kanalen at hun bare hørte folk som skrek og ropte mens brannen spredte seg.

- Jeg hørt ingen brannalarm, bare roping. Jeg åpnet døra og det var fullt av røyk. Man kunne ikke se noe som helst, og plutselig så vi flammer utenfor vinduet, sier hun til CNN.

TV-bilder viser at brannen har spredt seg kraftig, og flammer og svart røyk stiger opp fra sykehuset som ligger i bydelen Taksim i den tyrkiske hovedstaden.

Flere tyrkiske medier melder også om eksplosjoner inne i bygget, men det er uklart om disse stammer fra gasstanker som har eksplodert eller andre årsaker.

Sykehuset har 14 etasjer og kapasitet til 250 pasienter.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!