Flere skadet etter partytelt-kollaps i Lillehammer

Rundt 300 personer var inne i teltet.

KOLLAPSET : Til sammen syv personer ble skadet etter at et partytelt kollapset på Birkebeineren skistadion i Lillehammer. Foto Liv Maren Mæhre Vold / LILLEHAMMER BYAVIS
KOLLAPSET : Til sammen syv personer ble skadet etter at et partytelt kollapset på Birkebeineren skistadion i Lillehammer. Foto Liv Maren Mæhre Vold / LILLEHAMMER BYAVIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Flere personer skal være skadet etter at et partytelt kollapset på Birkebeineren skistadion i Lillehammer.

- Det var et vertshus som vi hadde på stedet for våre deltagere som ble tatt av vinden og løftet vannvittig høyt opp i lufta, sier Elisabeth Winther, rennleder på Ingalåmi til Dagbladet.

Hun var selv til stede i teltet da ulykken inntraff, og anslår at det var rundt 300 personer inne teltet.

- Den siste meldinga vi har fått nå er at det er snakk om lettere skader på de fire som er sendt til sykehus. De tre andre som har fått skader har hatt befatning med Rødekors her på stedet.

Hun mener utfallet kunne blitt langt verre.- Dette er trist fordi vi har hatt en fantastisk dag. Men vi priser oss lykkelige over at det har gått såpass bra. Det kunne gått mye verre, sier Winther.

Politiet fikk melding ulykken i 13-tida. Det ble først meldt om alvorlige skader etter ulykken. Politiet anslår partyteltet til å være nærmere 350 kvadratmeter stort.

- Vår patrulje er på vei tilbake fra stedet nå. Til sammen syv personer er skadet. Tre av dem alvorlig. De tre blir fraktet til sykehuset. Det er snakk om slagskader, sa operasjonsleder ved Gudbrandsdalen politidistrikt Atle obstfelder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer