Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Flere skudd avfyrt på Tokerud

Væpnet politi leter etter ukjente gjerningsmenn. Bil funnet etterlatt ved skole.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Flere beboere på Stovner ringte i natt politiet etter å ha hørt mellom åtte og ti skudd fra skytevåpen, fra et skogsområde ved Tokerud skole. Bevæpnet politi med hunder rykket ut, og gjennomsøkte et stort område, blant annet ved hjelp av politihelikopterets varmesøkende kamera. 

- Vi har fått inn mange meldinger fra folk i området. Det har definitivt vært skyting her oppe, sier operativ uteleder Snorre Haugan i politiet  til Dagbladet.no.

I 04-tida avsluttet politiet søket uten å ha funnet skadde personer eller andre involverte, men gikk senere til aksjon blant annet mot en konkret bolig i området. Ingen er foreløpig pågrepet. 

Bak skolebygget fant imidlertid politiet en sølvgrå Mercedes som nylig skal ha vært kjørt. Etter det Dagbladet.no erfarer tilhører denne en straffedømt mann som ikke er hjemmehørende i området, og bilen ble i natt tauet inn for tekniske undersøkelser.

- Det er et interressant funn, men vi vet ennå ikke om bilen har sammenheng med skytingen, sier Haugan.

KLAPPJAKT: Store væpnede politistyrker jaktet i natt på den eller de som avfyrte skudd på Tokerud i 02-tida. Foto: HARALD S. KLUNGTVEIT
KLAPPJAKT: Store væpnede politistyrker jaktet i natt på den eller de som avfyrte skudd på Tokerud i 02-tida. Foto: HARALD S. KLUNGTVEIT Vis mer
image: - Flere skudd avfyrt på Tokerud
<B>FUNNET ETTERLATT:</B> En sølvgrå Mercedes av nyere modell ble funnet etterlatt bak skolen like ved området der det ble hørt skudd.
<B>FRYKTER NYE GJENGOPPGJØR:</B> Politiet er på tå hev etter skytingen på Aker Brygge for to uker siden.