Flere skudd mot leilighet

Minst to menn skal ha vært involvert da flere skudd ble avfyrt mot en leilighet på Hauketo i Oslo søndag kveld. Mennene er nå på flukt fra politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

26-åringen som oppholdt seg i leiligheten på Hauketo i Oslo er uskadd etter at minst tre skudd ble avfyrt mot leiligheten han oppholdt seg i søndag kveld. Våpenet som ble brukt, var et håndvåpen.

Minst to menn er observert i forbindelse med skytingen. Disse stakk fra stedet i en bil. Store politistyrker jakter nå på dem.

Kan være kjenninger

26-åringen har voldsalarm. Det var slik politiet fikk meldingen klokka 23.05 søndag kveld. Voldsalarmen har mannen fått for å beskyttes mot personer som har truet ham.

Politiet utelukker ikke at de to mennene som var involvert i skytingen er de personene mannen skal beskyttes mot. Politiet kjenner identiteten til disse personene.

- Derfor har vi en del informasjon å gå etter, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad i Oslo politidistrikt.

- Ikke farlig

Politiet sperret av leiligheten og området der gjerningsmennene har gått, for å sikre spor. Et vitne har observert de to mennene.

- Vitnet sier begge er av utenlandsk opprinnelse. En har grønn militærjakke med pels på kragen. Den andre har mørk blå jakke, sier Hjulstad.

Klokka 01 var mennene fortsatt på rømmen. Ifølge Hjulstad er de ikke farlige for andre. Politiet sirklet seg i natt inn på de to mennenes krets. Fornærmede skal snart avhøres.