Nyttårsaften

Flere steder avlyser fyrverkeriet - slik blir rakettværet der du bor

Fyrverkeriopplevelsen landet rundt spenner fra miserabel til OK. Men enkelte steder må vente et år på grunn av dårlig vær.

ØNSKETENKNING?: Slik så det ut på Aker Brygge i Oslo sist nyttårsaften. For mange blir et slikt skue dessverre bare et vagt minne. Foto: Torstein Bøe / NTB Scanpix
ØNSKETENKNING?: Slik så det ut på Aker Brygge i Oslo sist nyttårsaften. For mange blir et slikt skue dessverre bare et vagt minne. Foto: Torstein Bøe / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du brukt store summer på fyrverkeri som du skal fyre av når klokka runder midnatt, i forventning om et spektalulært skue? Investeringen kan enten vise seg å være velplassert eller en solid fiasko, alt etter hvor du bor i landet.

Bor du langs kysten fra Lindesnes til Nordland - som svært mange gjør - ser det dessverre ikke så bra ut, ifølge Martin Granerød, vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt.

- Fra Rogaland og vestlige Vest-Agder til den nordlige delen av Nordland blir det nedbør i form av regn. På Vestlandet og i Trøndelag blir det også en del vind - stiv til sterk kuling. Dette ødelegger nyttårsfeiringen, sier Granerød til Dagbladet.

Norges vassdrags- og energidirektorat har søndag kveld utstedt gult varsel om flomfare for deler av Vestlandet og Trøndelag, på grunn av store forventede nedbørsmengder.

Avlyst flere steder

Mandag ettermiddag melder flere lokalaviser om at fyrverkeriet er avlyst i deres område. I Kristiansund setter vinden en stopper for nyttårsrakettene i byen. Kommunen fattet avgjørelsen på et møte klokken 12.00 på mandag, skriver avisa Tidens Krav.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer