Flere stengte toglinjer på Østlandet

Snøkaoset fortsatte i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere togstrekninger på Østlandet holdes stengt søndag formiddag grunnet brøyting og annet arbeid. Jernbaneverket melder om forsinkelser rundt hovedbanen fra Oslo S til Lillestrøm.


Lørdag kveld var strekningen Oslo S - Lillestrøm stengt i rundt tre timer grunnet snøværet. I tillegg var det stengt på Ski stasjon et par timer.


- Vi har hatt store mannskaper ute og brøytet i hele natt. Det er fortsatt problemer med en del sporvekslere, og vi har en del forsinkelser grunnet snøværet. Særlig rundt hovedbanen, strekningen Oslo S til Lillestrøm, forteller informasjonssjef Kjell bakken i Jernbaneverket til NTB.


Planlagte arbeider på Drammen stasjon søndag fører til at flere tog erstattes med buss. Tog til Drammen erstattes med buss på strekningen Asker til Drammen. Tog til Kongsberg erstattes med buss mellom Asker og Gullskogen. Tog fra Lillehammer til Larvik erstattes med buss fra Oslo S til Holmestrand.


Tog fra Skien til Lillehammer erstattes med buss mellom Holmestrand og Oslo S. Tog til Bergen erstattes med buss mellom Oslo S og Drammen.


- På disse strekningene pågår planlagte arbeider. Arbeidene vil fortsette fram til klokken 13.10, sier Bakken.


(NTB)