Flere stygge trafikkulykker i helga

To personer omkom og flere ble skadd i trafikkulykker i helga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag morgen ble en 35 år gammel motorsyklist funnet omkommet ved Riksvei 20 like sør for Braskereidfoss i Hedmark.

- Trolig har ulykken skjedd i løpet av natta eller på morgenkvisten, men vi vet ikke hvorfor sykkelen kjørte av veien, sier politiførstebetjent Hans Jacob Jacobsen ved Kongsvinger politistasjon.

En 22-årig mann fra Meldal omkom etter en utforkjøring med bil på Riksvei 700 mellom Svorkmo og Løkken Verk lørdag morgen.

Traff tre

Den andre personen i bilen, en 23 år gammel mann også fra Meldal, ble alvorlig skadd i ulykken, der det heller ikke var noen vitner.

Bilen har skjenet ut av veien og stanset i vegetasjonen ved siden av veien, får NTB opplyst fra lensmannskontoret i Meldal.

Ei 42 år gammel kvinne kom til skade da en personbil med fire personer kjørte av E6 ved Grane i Nordland lørdag morgen. Kvinnen var sjåfør i bilen og kjørte sammen med sin ektemann og sine to døtre på tre og fire år da bilen skar ut av veien og traff et tre.

Lørdag kveld ble en 20-årig mann og en 15 år gammel gutt alvorlig skadd da bilen de kjørte i, havnet i grøfta på Riksvei 15 over Strynefjellet.

Fastklemt

- Den yngste satt fastklemt men føreren ble kastet ut av bilen, sier vaktsjef Oddvar Træen ved Sogn og Fjordane politidistrikt. De to, som er fra Sunnmøre, ble ikke livstruende skadd i ulykken.

Søndag morgen ble en mann i 30-åra brakt til Universitetssykehuset i Tromsø etter at han kjørte av veien ved Nordkjosbotn, sju mil fra Tromsø. Mannen satt fastklemt i bilen da politiet kom til stedet, og det er mistanke om promillekjøring.

En mann som kjørte av Riksveg 83 utenfor Harstad lørdag morgen, stakk av, men ble funnet en times tid senere. Også i dette tilfellet har politiet mistanke om promillekjøring.

(NTB)