Flere tog innstilt på nyttårsaften

Problemene fortsetter i dag.

Arkivfoto: Terje Bendiksby / Scanpix
Arkivfoto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Togpassasjerene må smøre seg med tålmodighet også på nyttårsaften. Jernbaneverket melder om flere innstilte tog på flere strekninger.

Det er fortsatt problemer med strømtilførselen på Asker stasjon etter brannen i Askertunnelen tirsdag kveld, melder Jernbaneverket.

Dette medfører innstilte tog også torsdag morgen.

Alle lokaltog mellom Moss og Spikkestad er erstattet med alternativ transport mellom Sandvika og Heggedal. Det gjelder også lokaltogene mellom Lillestrøm og Asker, som er erstattet med buss mellom Hvalstad og Asker.

Toget fra Bergen som skulle være framme i Oslo klokken 06.26 torsdag morgen, står foreløpig ved Sokna da det er feil på sporet. Jernbaneverket jobber med å finne ut av situasjonen.

På Kongsvingerbanen har det oppstått problemer med strømtilførselen, noe som fører til at den foreløpig er stengt mellom Sørumsand og Fetsund. Det jobbes med å skaffe alternativ transport til de passasjerene som blir berørt av dette.

På Rørosbanen er toget fra Røros til Trondheim som skulle gått klokken 05.05 og vært framme i Trondheim klokken 07.35, innstilt mellom Røros og Støren da det ikke er tilgjengelig tog. Også her må passasjerene belage seg på å bli fraktet med buss eller drosje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer