Flere utforkjøringer i Troms

Snø, regn og så mildvær gir glatte veier i Troms. Trailer, buss og personbil sklidd av veien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Sjekk været i Troms her

(Dagbladet.no): - Det er skikkelig isete og vått på veiene. Jeg vil be folk om å kjøre forsiktig, sier operasjonsleder Kjell Jakobsen i Troms politidistrikt til Dagbladet.no

I kveld har de fått melding om to utforkjøringer og en kollisjon på grunn av værforholdene. I firetiden kolliderte to personbiler på E6 ved Storsteines. To personer ble kjørt til legevakten med lettere skader.

En time senere fikk politiet i Troms melding om at en minibuss hadde sklidd av veien på E8 ved Laksvatn og at fire personer var lettere skadet.

Nå jobber politiet med en utforkjøring der en trailer, en buss og en personbil har sklidd av veien på Riksveg 855 mellom Karlstad og Finnsnes.

- Det er ingen personskade, bare trafikale problemer. Det er store kjøretøy involvert og politiet er på vei til stedet, sier operasjonsleder Jakobsen.

Været i Troms har gått fra snøvær til regn, og så mildvær. Ifølge Jakobsen var det et par varmegrader tidligere i dag, nå er det null grader. Dette har gitt holke og overflatevann på veiene i Troms.

Sjekk de siste veimeldingene her