Flere vitner avhørt etter knivstikking i Skien

Mann (23) livstruende skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Politiet avhørte søndag ettermiddag vitner til knivslagsmålet i Skien der en 23-åring ble livstruende skadd.

Politiet fikk ved 3-tiden natt til søndag melding om slagsmål utenfor en kafé i sentrum av Skien. Flere ambulanser ble sendt til stedet, og to personer ble sendt til Sykehuset i Telemark.

En 23 år gammel mann ble stukket med kniv i nyreregionen og er livstruende skadd. Den andre personen, en mann på 29 år, skal ha blitt slått med en planke eller knivstukket i hodet, men fikk mindre alvorlige skader.

- Vi er nå i gang med avhør av vitner til hendelsen. Av etterforskningshensyn vil jeg ikke si noe om hvorvidt vi har noen konkrete navn eller beskrivelser av gjerningspersoner, sier politiinspektør Knut Kolloen i Telemark politidistrikt til NTB.

Uendret tilstand - Vi har tatt en kort prat med han som fikk mindre alvorlige skader, men han trenger fortsatt behandling før vi kan avhøre ham, sier Kolloen.

Politiet opplyste ved 9-tiden at tilstanden for 23-åringen, som ble fløyet videre til Ullevål universitetssykehus, var livstruende.

Etter dette tidspunktet har politiet i Telemark ikke vært i kontakt med sykehuset, så det er uklart hvordan det står til med vedkommende. Sykehuset henviser til politiet når det gjelder krimsaker.

- Men vi vil få beskjed hvis saken skulle få et fatalt utfall, sier politiinspektøren.

Masseslagsmål Politiet betegnet i natt hendelsen som et masseslagsmål, men de vet foreløpig ikke noe om hendelsesforløpet eller om det er en eller flere gjerningsmenn de jakter på.

De to skadde skal være av afrikansk opprinnelse.

- Vi er usikre på hvor mange som har vært involvert. Det var mange folk i området da det skjedde, men det er nok ikke så mange som har vært med i selve slåsskampen, sier Kolloen.

(NTB)