Flere vitner avhørt etter Vormsund-drapet

Politiet har i formiddag avhørt 10 vitner i tillegg til de fem personene som er pågrepet etter drapet på en 51 år gammel mann natt til lørdag i Vormsund på Nes i Romerike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

51-åringen fra Nes ble drept i en slåsskamp ved forretningssenteret Eurosenter i Vormsund like før klokken 2 natt til lørdag.

Tekniske etterforskere fra Kripos bisto lørdag formiddag politiet på Romerike med undersøkelser på åstedet.

- Vi har god oversikt over hendelsesforløpet som ledet fram til drapet. De avhørte har stort sett gitt sammenfallende opplysninger, opplyser vaktsjef Bjørn Erik Frigaard i Romerike politidistrikt til NTB.

Bakgrunnen for drapet skal ifølge politiet ha vært en drosjekrangel. Fire personer skulle ta en drosje etter et restaurantbesøk ved Eurosenteret om kvelden 17. mai. Da kom en femte person og forsøkte å kapre drosjen før dem. Det oppsto en uoverensstemmelse, men denne ble løst og de fire kom seg av gårde i drosjen.

En av de fire forlot imidlertid drosjen like etter og gikk tilbake til Eurosenteret der det oppsto en ny uoverensstemmelse med den 51-årige mannen. Han ble slått ned og konstatert død av ambulansetjenesten klokken 2.09.

Det er ifølge politiet ingenting som tyder på at det ble benyttet våpen i slåsskampen.

(NTB)

VORMSUND: Teknikere fra kripos skrer spor på åstedet hvor en 51 åring ble drept etter en krangel i en drosjekø natt til lørdag18 mai .