Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Flertall i Stortinget for endringer i arbeidsmiljøloven

Frp, Høyre og Venstre har flertall i Stortinget til at de foreslåtte endringene i arbeidsmiljøloven kan bli vedtatt, sier arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp) til Stavanger Aftenblad.

HAR STORTINGET I RYGGEN: Frp, Høyre og Venstre har flertall i Stortinget til at de foreslåtte endringene i arbeidsmiljøloven kan bli vedtatt, sier arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp) til Stavanger Aftenblad. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
HAR STORTINGET I RYGGEN: Frp, Høyre og Venstre har flertall i Stortinget til at de foreslåtte endringene i arbeidsmiljøloven kan bli vedtatt, sier arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp) til Stavanger Aftenblad. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 - Jeg har gjort min jobb, og så er det Stortinget som bestemmer. Jeg har en god dialog med KrF og Venstre. Ingenting er sikkert i politikk, men Venstre har sagt at de vil støtte våre forslag. Frp, Høyre og Venstre har flertall i Stortinget til at vi kan få dette gjennom, sier Eriksson til avisen.

Leder i Stavanger Venstre, Kjartan Alexander Lunde, sier at hans parti vil sørge for at det blir flertall i Stortinget for endringer.

- Selv om vi regner med at det vil bli en del justeringer, vil vi være med på å gjøre norsk arbeidsliv mer fleksibelt, sier Lunde til Aftenbladet.

Onsdag går LO, YS og Unio til politisk streik mot forslagene til endringer i loven. Streiken starter klokken 14 og varer i to timer.

Kollektivtransport, barnehager og offentlige kontorer rammes når de tre hovedorganisasjonene oppfordrer sine medlemmer til å legge ned arbeidet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media