Flesker til og slanker seg for 400 000 kiloet

NEW YORK (Dagbladet): For hvert kilo Monica Lewinsky slanker seg, blir hun 400 000 kroner rikere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For noen måneder siden viste hun hele USA en 15 kilo slankere kropp på TV. Hun lovet da at sju nye kilo skulle trille av med «Jenny Craig-dietten».

Jenta som nesten fikk kastet USAs president i fjor, sliter nå livet av seg for å bli kvitt kiloene. Ifølge Sunday Times er det en betingelse at de ikke kommer på igjen i løpet av ett år.

Begrensningen er lagt til åtte millioner kroner for rundt 20 kilo, men hun kan få 600000 kroner hver måned i tillegg hvis hun klarer å holde vekta i to år.

Hemmelig vekt

Jenny Craig, som har sin base i California, har retten til å innkalle Monica til vektkontroll når det måtte passe firmaet, men Monica har insistert på at vekta skal hemmeligholdes. Det har ikke Jenny Craig tenkt å gjøre etter at firmaet hennes investerte 56 millioner kroner i tv-reklame om Monicas kamp mot vekta.

Det ironiske er at reklamen, som ble vist på nyåret, ble nektet vist i flere delstater. Iowa var en av dem. Årsaken var at Monica for mange amerikanere er uttrykket for syndens pøl etter riksrettssaken mot president Bill Clinton.

Vakker

Men reklamen er vist i mange delstater, og en vakker og slankere Monica smiler bredt til overvektige amerikanere som skulle ønske de fikk like mye for å slanke seg. Siste joggebilde av Monica i New York viser imidlertid at hun ikke kan ha blitt særlig mye rikere den seinere tid ...

Det er i det hele tatt blitt ganske stille rundt Monica Lewinsky, så det jobbes nok temmelig hardt i kulissene. Både hjemme hos Monica selv og i Jenny Craigs firma.

SLANK OG RIK: Monica Lewinsky har to grunner til å smile.