Flesker til

NEW YORK (Dagbladet): For hver kilo Monica Lewinsky slanker seg, blir hun 400 000 kroner rikere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For noen måneder siden viste hun hele USA en 15 kilo slankere kropp på TV. Hun lovet da at sju nye kilo skulle trille av med Jenny Craig-dietten.

Jenta som nesten fikk kastet USAs president i fjor, sliter nå livet av seg for å bli kvitt kiloene. Ifølge Sunday Times er kiloene som er verd seks-sifrede tall bundet av at de ikke kommer på igjen i løpet av ett år. Begrensningen er lagt til åtte millioner kroner for rundt 20 kilo, men hun kan få 600 000 kroner hver måned i tillegg hvis hun klarer å holde vekta i to år.

Jenny Craig, som er basert i California, har retten til å innkalle Monica til vektkontroll når det måtte passe firmaet, men Monica har insistert på at vekta skal hemmeligholdes. Det har ikke Jenny Craig tenkt å gjøre etter at firmaet hennes investerte 56 millioner kroner i tv-reklame om Monicas kamp mot vekta. Det ironiske er at reklamen, som ble vist på nyåret, ble nektet vist i flere delstater.Iowa var en av dem. Årsaken var at Monica for mange amerikanere er uttrykket for syndens pøl etter riksrettsaken mot president Bill Clinton.

Men reklamen er vist i mange delstater og en vakker og slankere Monica smiler bredt til overvektige amerikanere som skulle ønske de fikk like mye for å slanke seg. Siste jogge-bilde av Monica i New York viser også at Monica ikke kan ha blitt særlig rikere den senere tid...

Det er i det hele tatt blitt ganske stille rundt Monica Lewinsky, så det jobbes nok temmelig hardt i kulissene. Både hjemme hos Monica selv og i Jenney Craigs firma.

atn@dagbladet.no

LETTERE: Slik ser Monica Lewinsky ut nå, etter å ha tatt av rundt 15 kilo.