<strong>STRYKKARAKTER:</strong> Flesland i Bergen kommer ikke godt ut av en ny undersøkelse om brukertilfredsheten ved flyplasser i Norge. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
STRYKKARAKTER: Flesland i Bergen kommer ikke godt ut av en ny undersøkelse om brukertilfredsheten ved flyplasser i Norge. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Flesland får stryk i ny undersøkelse

- De reisende opplever Flesland som lite moderne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Torp Sandefjord lufthavn kommer best ut i en undersøkelse om brukertilfredsheten ved flyplasser i Norge. Flesland i Bergen får strykkarakter.

Målingen er utført av EPSI Norge og viser brukertilfredsheten ved flyplasser i landet. Resultatene viser at Torp Sandefjord lufthavn får de beste skussmål fra brukerne, mens Flesland får strykkarakter fra de reisende, skriver VG.

- Resultatet for Torp er noe bedre enn i fjor, og de reisende forteller om velfungerende sikkerhetskontroll, gode parkeringsmuligheter og effektiv bagasjehåndtering, sier Fredrik Høst, Daglig Leder i EPSI Norge i en pressemelding.

I andre enden av skalaen finner vi Flesland i Bergen. Det skyldes ifølge undersøkelsen en tregere sikkerhetskontroll, samt mindre velfungerende innsjekkingsrutiner og bagasjeutlevering enn ved øvrige flyplasser.

- De reisende opplever Flesland som lite moderne, og oppgir dessuten at venteområdene er mindre trivelige enn hva tilfellet er ved andre terminaler, sier Høst.

Moss Lufthavn Rygge, som kom best ut i fjorårets måling, faller i år noe tilbake. Gardermoen vurderes derimot som noe bedre i år enn i fjor. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer