Flesland stengt i flere timer i morges

Rammet av stort snøfall i natt.

FLESLAND I MORGES: Et kraftig snøfall i natt har ført til at Bergen flyhavn Flesland har møttet innstille alle flyvninger i morges. Foto: Webkamera/Avinor
FLESLAND I MORGES: Et kraftig snøfall i natt har ført til at Bergen flyhavn Flesland har møttet innstille alle flyvninger i morges. Foto: Webkamera/Avinor Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rullebanen og taksebanen på Bergen flyhavn Flesland har vært stengt i flere timer på morgenen i dag, på grunn av stort snøfall i natt. 

Klokka 8.25 opplyser lufthavnsjef Aslak Sverdrup i en sms at den er åpen igjen - etter intens jobbing med snørydding. Da har ingen fly kunnet landet eller ta av siden klokka 5 i morges. 

- Det vil dessverre bli forsinkelser, sier Sverdrup til Dagbladet .  

Han anslår forsinkelsene til å bli på en til to timer.

Likevel oppfordrer han reisende til å møte opp til planlagt tid, samt sjekke med sine flyselskaper.

For øyeblikket er det oppholdsvær ved flyplassen. Derimot sier flyplassmeteorolog Unni Nilsen ved Meteorologisk institutt at det er ventet mer snø seinere i dag.

- Det har vært en ganske kraftig snøbyge i natt med noen centimeter snø i natt og det skal ikke så mye til før de må stenge. Det ser ut som det komme mer. Det kan nok være fare for stenging også seinere i dag, sier hun. 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer