Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flesland

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er med en viss undring vi registrerer at styret i Avinor uttrykker full tillit til selskapets administrerende direktør Randi Flesland. Ordlyden i styrevedtaket tilsier nemlig det motsatte: Styret erkjenner at samarbeidet mellom ledelsen og de tillitsvalgte ikke har fungert godt nok. Styret ønsker derfor å bedre samarbeidsforholdene. Styret viser til at det er et uttalt behov for ro og stabilitet rundt omstillingsarbeidet. Styret gir direktøren i oppdrag å utvikle en «operativ samarbeidsmodell i samarbeid med de tillitsvalgte». Styret vil aktivt følge opp dette arbeidet og ha samarbeid på agendaen i hvert styremøte framover.

Hvis ikke dette oser av mistillit, vet ikke vi. Når dertil de ansattes tre styrerepresentanter fremmer et mindretallsforslag om at Flesland ikke har styrets tillit, er Fleslands tillit så tynnslitt at hun burde fått avløsning.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media