Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flisleggere skapte stor politiaksjon

Oslopolitiet hørte hamring og borring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no):  Store politistyrker rykket sent lørdag kveld ut til ICAs supermarked i Gamle Hovsetervei på Hovseter vest i Oslo .

Noen hadde ringt og meldt om borring og hamring i butikken, og trodde tyver var i ferd med å ta seg gjennom en en vegg inn til butikken fra et tilstøtende lokale.

Politipatruljen som kom til stedet, mente de var i ferd med å ta de potensielt farlige tyvene på fersken, og ba om forsterkninger.

Da Dagbladet.no kom til butikken var fem politipatruljer på plass, men det ble raskt slutt på dramatikken.

Etter at politiet hadde sikret bygningen konstaterte de at bråket ikke skyldtes innbruddstyver, men helt lovlig flislegging som foregikk i nabolokalet.

- Vi fikk melding om støy, og rykket ut, men det hele viste seg å være en misforståelse, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad til Dagbladet.no.

TOK FLISLEGGER PÅ FERSKEN: Håndtverkerne som jobbet sent ved denne Ica-butikken i Oslo ble nok noe forfjamset da fem politipatruljer tok oppstilling i området. Foto: Anniken C. Mohr
TOK FLISLEGGER PÅ FERSKEN: Håndtverkerne som jobbet sent ved denne Ica-butikken i Oslo ble nok noe forfjamset da fem politipatruljer tok oppstilling i området. Foto: Anniken C. Mohr Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media