Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flo-Jo

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Florence Griffith Joyner ble 38 år. Verden over hylles hun for sine fantastiske prestasjoner som verdens raskeste kvinne, sine tre gull i Seoul-OL, for det show hun tilførte sin idrett og for alt hun har gitt tilbake til samfunnet etter at hun la opp. Hun gjorde blant mye annet en stor innsats for barna i noen av de verste boligstrøk og tøffeste miljøer i hjemstaten California.
  • Men i døden følges hun også av mistanken om at hun nådde til toppen av seierspallen ved hjelp av andre midler enn bare hard trening og utvikling av sitt naturlige talent. Flo-Jo ble aldri tatt for doping, men spørsmålet blir stilt om det skyldtes at hun også ledet stort på kontrollørene. Men den unaturlig tidlige bortgangen kan ha helt naturlige forklaringer, og vi vil gjerne være blant dem som takker henne for det hun ga av glede.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling