Flo kan bli arbeidsledig

Det er full krise i Toré Andre Flos italienske klubb Siena. Klubben er nektet startlisens før serie A-sesongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er den såkalte Covisoc-kommisjonen som har satt foten ned for Toscana-klubben, skriver Gazzetta dello Sport. Covisoc deler ut startlisenser, men kan nekte å gi klubber adgang til spill, dersom de ikke oppfyller de strenge økonomiske kravene som blir stilt.

Klubbene må gi økonomiske garantier og være betalingsdyktige for å bli registrert foran hver sesong.

Siena er sammen med Reggina nektet lisens, men begge klubbene vil anke avgjørelsen. En anke må være levert Covisoc innen 22. juli.

I verste fall kan klubbene bli degradert.

- Vi vet at Siena sliter med problemer, men er innstilt på at dette løser seg, sier Toré André Flos agent Gunnar Martin Kjenner til NTB.

Flo og de øvrige Siena-spillerne får også forsikringer fra klubbens president.

- Dette skal vi løse raskt. Våre tilhengere kan forholde seg rolig, vi blir å se i serie A også neste sesong, forsikrer Paolo De Luca.

Siena har allerede startet med å bygge opp spillerstallen for neste sesong. Det samme gjelder Reggina, som allerede har hentet inn 19 nye spillere.

I serie B er de gamle storklubbene Napoli, Torino og Verona nektet lisens. Napoli har imidlertid fått ny eier og klarer trolig å redde sin divisjonsstatus.

(NTB)

KAN MISTE JOBBEN: Tore André Flos karriere har hatt mange nedturer de seineste åra. Nå kan klubben hans bli degradert.Foto: AP/SCANPIX