Flom av støtte til politisøkerne

Tilbakemeldinger og støtte flommer inn til Shaheen og Jasmina, som Dagbladet.no følger fram til opptaket på Politihøgskolen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På onsdag skrev Dagbladet.no om politihøgskolesøkerne Shaheen Hussein (27) og Jasmina Ahmadi (22). Nå strømmer oppmuntringene inn fra familie, venner - og mange ukjente. På Dagbladets.no kan du følge «aspirantene» fram til opptaket. Mange benyttet i går anledningen til å sende mail for å støtte de tøffe jentene.

- Lykke til

«Jeg ønsker bare å si «best of luck» - stå på! Jeg blir alltid stolt av jenter som deg, som velger de utradisjonelle yrkene.», skriver ei jente til Shaheen.

«Stå på, Jasmina! Jeg synes du er kjempetøff som satser på politiyrket. Vi trenger absolutt flere (jenter) med minoritetsbakrunn som politi her i Norge», skriver en annen.

Noen har dristet seg til å invitere jentene på middag, noe de høflig takker nei til. Nå er det først og fremst opptaket de konsentrerer seg om.

- Det er helt vanvittig. Jeg har fått så mange positive tilbakemeldinger, til og med fra politifolk jeg ikke kjenner. De sier at jeg må stå på og ikke gi meg, sier Jasmina.

Tok fri fra jobb

Shaheen og Jasmina ligger nå i hardtrening for å klare de fysiske opptakskravene. For Shaheen passer det godt at hun jobber hos SATS.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer