Flom av sympati

KVÆNANGEN (Dagbladet): Svanhild Kristine Jensens kamp for å beholde barna, engasjerer hele landet. Støtteerklæringene strømmer inn til tobarnsmora.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Hei Svanhild, hvordan går det med deg? Annie Farnes vil gjerne gi en husfred og en klapp på skuldra. Hun og Svanhild har alltid kjent hverandre.

- Svanhild er som ei klokke. Hun stopper ikke, sier Farnes.

Svanhild Kristine Jensen (23) er i dag svært glad for at hun valgte å stå fram i media med saken sin. Den har fått enorm oppmerksomhet. Støtteerklæringene strømmer inn.

40 telefoner

- De siste dagene har jeg sittet oppe til langt på natt for å snakke med folk som ringer, forteller hun. Telefoner har kommet fra hele landet. Fra andre mødre og fedre som vil uttrykke sin medfølelse, fra mennesker i samme situasjon, og fra psykologer og advokater som vil hjelpe.

Også kommunepolitiker Ann Sissel Emaus, som har satt i gang støtteaksjon for tobarnsmoren, har tatt imot sympatierklæringer fra hele landet.

- Bare i går fikk jeg i alle fall førti telefoner, sier Emaus.

Jensen har anket fylkesnemndas vedtak om å plassere barna i fosterhjem. Saken skal i løpet av seks uker behandles av tingretten.

På trilletur i Burfjord kommer folk bort hele tida for å prate med Svanhild.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer