Flomofre lever som flyktninger

Mangler rent vann og tørre hjem i England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Oxford Uniteds hjemmebane ligner en flyktningleir. Klubben har frigitt fotballbanen Kassam Ground til leirplass for folk som er evakuert fra flomområdene vest i Storbritannia.

Rundt 150 mennesker, blant dem pensjonister og små barn, har søkt tilflukt på Kassam Ground etter at vannmassene oversvømmet hjemmene deres i Oxford. Onsdag gikk elva Themsen over sine bredder i og omkring den historiske universitetsbyen.

Flommen beveger seg sør- og østover. Neste kjente sted som kan bli rammet, er Windsor med sitt berømte slott og den berømte kostskolen Eton, og derfra er veien kort til Storbritannias hovedstad og største by London.Spår mer regn - Vi har sendt ut varsler om alvorlig flomfare på seks ulike steder. Det ser ut til at det vil komme rundt 20 millimeter regn over hele området i løpet av morgendagen, sa en talsmann for det britiske miljøverndirektoratet onsdag.

- Det vil ikke forårsake noen storstilte ødeleggelser. Men det vil ikke akkurat gjøre det lettere å rydde opp etter flomkatastrofen, tilføyde talsmannen som i tråd med britisk praksis ba om å få være anonym.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer