Florence (18) har det perfekte ansiktet

- Hun har alle de klassiske skjønnhetstrekkene.

SKJØNNHET: Proposjonene i Florence Colgates ansikt er helt perfekte, i tillegg har hun et helt symmetrisk ansikt. Bildet er tatt uten sminke og Florence har heller ikke tatt operasjoner eller botox. Foto: ITV
SKJØNNHET: Proposjonene i Florence Colgates ansikt er helt perfekte, i tillegg har hun et helt symmetrisk ansikt. Bildet er tatt uten sminke og Florence har heller ikke tatt operasjoner eller botox. Foto: ITV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Alle ser umiddelbart at Florence Colgates (18) har et vakkert ansikt, men det er ikke grunnen til at hun gikk til topps i en stor britisk konkurranse om å ha det mest perfekte ansiktet.

Florence vant fordi ansiktet hennes har perfekte proposjoner, avstanden mellom pupillene hennes, mellom øynene og munnen og pannen er så å si kopi av det som regnes for oppskriften på skjønnhet. I tillegg har hun et helt symmetrisk ansikt.

Den matematiske definisjonen av skjønnhet er noe som har opptatt matematikere til alle tider. Leonardo da Vinci definerte det blant annet med sitt gylne snitt.

Vil aldri «jukse» Det var ITV-programmet «Lorraine» som ønsket å finne den mest naturlige skjønnheten i Storbritannia. I konkurransen var det ulovlig å ha på sminke, bruke botox eller ha fått utført plastiske operasjoner. Til tross for sitt slående vakre ansikt, hadde ikke Florence planer om å delta i konkurransen før kundene i kiosken der hun arbeider i helgene sa at hun bare måtte sende inn et bilde.

- Kvinner skal ikke føle at de trenger å bruke sminke. Jeg håper de kan se på meg og føle at de kan klare seg uten. Jeg er veldig fornøyd med utseendet mitt og jeg håper jeg ville aldri benytte meg av plastiske operasjoner eller botox, sier Florence i et intervju med Daily Mail.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer