Florence (18) har det perfekte ansiktet

- Hun har alle de klassiske skjønnhetstrekkene.

SKJØNNHET: Proposjonene i Florence Colgates ansikt er helt perfekte, i tillegg har hun et helt symmetrisk ansikt. Bildet er tatt uten sminke og Florence har heller ikke tatt operasjoner eller botox. Foto: ITV
SKJØNNHET: Proposjonene i Florence Colgates ansikt er helt perfekte, i tillegg har hun et helt symmetrisk ansikt. Bildet er tatt uten sminke og Florence har heller ikke tatt operasjoner eller botox. Foto: ITV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Alle ser umiddelbart at Florence Colgates (18) har et vakkert ansikt, men det er ikke grunnen til at hun gikk til topps i en stor britisk konkurranse om å ha det mest perfekte ansiktet.

Florence vant fordi ansiktet hennes har perfekte proposjoner, avstanden mellom pupillene hennes, mellom øynene og munnen og pannen er så å si kopi av det som regnes for oppskriften på skjønnhet. I tillegg har hun et helt symmetrisk ansikt.

Den matematiske definisjonen av skjønnhet er noe som har opptatt matematikere til alle tider. Leonardo da Vinci definerte det blant annet med sitt gylne snitt.

Vil aldri «jukse» Det var ITV-programmet «Lorraine» som ønsket å finne den mest naturlige skjønnheten i Storbritannia. I konkurransen var det ulovlig å ha på sminke, bruke botox eller ha fått utført plastiske operasjoner. Til tross for sitt slående vakre ansikt, hadde ikke Florence planer om å delta i konkurransen før kundene i kiosken der hun arbeider i helgene sa at hun bare måtte sende inn et bilde.

- Kvinner skal ikke føle at de trenger å bruke sminke. Jeg håper de kan se på meg og føle at de kan klare seg uten. Jeg er veldig fornøyd med utseendet mitt og jeg håper jeg ville aldri benytte meg av plastiske operasjoner eller botox, sier Florence i et intervju med Daily Mail.

Florence selv bruker lett foundation og mascara i hverdagen, men innrømmer overfor Daily Mail at hun også bruker dekkrem.

- Klassisk skjønnhet Den matematiske skjønnheten får ekspertene til å sperre øynene opp.

GYLNE SNITT: Leonardo da Vincis tegning av det perfekte menneske, basert på det gylne snitt.
GYLNE SNITT: Leonardo da Vincis tegning av det perfekte menneske, basert på det gylne snitt. Vis mer

- Florence har alle de klassiske skjønnhetstrekkene. Hun har store øyne, høye kinnbein, fyldige lepper og ren hud, sier skjønnhetsforsker Carmen Lefevre ved Universitetet i St. Andrews.

I tillegg har Florence et helt symmetrisk ansikt.

- Selv om vi ikke merker det til daglig, er de fleste menneskers ansiktet langt fra symmetriske. Symmetri alene gjør imidlertid ingen vakre, men for Florence fungerer det perfekt, sier Lefevre.

SKAPTE DEBATT: Samantha Brick skapte stor debatt da hun fortalte at hun blir hatet av andre kvinner fordi hun er så vakker. Hennes proposjoner er imidlertid langtfra perfekte, som Florence Colgate.
SKAPTE DEBATT: Samantha Brick skapte stor debatt da hun fortalte at hun blir hatet av andre kvinner fordi hun er så vakker. Hennes proposjoner er imidlertid langtfra perfekte, som Florence Colgate. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer