Flørting på timeplanen for pizzaservitører

En britisk pizzakjede gir sine servitører opplæring i flørting.

SKAL FLØRTE MER: I England skal servitørene lære seg å flørte mere med kundene. Foto: Jo Straube.
Foto: Jo Straube / Dagbladet
SKAL FLØRTE MER: I England skal servitørene lære seg å flørte mere med kundene. Foto: Jo Straube. Foto: Jo Straube / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Sosiale medier gjør at folk får for lite menneskelig kontakt i hverdagen.

En klassisk utdannet skuespiller skal gi leksjoner i flørting og småprat til servitørene hos Pizza Express, skriver avisen Daily Telegraph.

Gode konversasjoner taper terreng i en moderne hektisk hverdag, skriver den britiske kvalitetsavisen, men det er håp for at kunsten å prate kan gjenoppstå mellom pizzaovner og overdimensjonerte pepperkverner.

Flørting
- Sosiale medier og tekstmeldinger reduserer ansikt-til-ansikt-kontakten vår. Derfor har Pizza Express hyret hjelp av en konversasjonsekspert som innlemmer flørting og unike teknikker i vårt nye opplegg for opplæring av personale, slik at våre kunder får en helt ny restaurantopplevelse, sier en kilde med nær kjennskap til selskapet.

- Vær nøye
Rådgiver i kundekontakt Angela Baron sier godmodig småprat kan være lurt, men råder selskapet til å være nøye med å forklare hva de mener med flørting.

- Dersom de mener flørting i betydningen «hva gjør du i kveld etter at barna har lagt seg» er det ikke noen god idé, påpeker hun NTB