HER ENDTE FERDEN: Denne volvoen fikk seg en skikkelig luftetur etter å ha kjørt inn i autovernet på E18 ved avkjøringa til Grimstad i ettermiddag. Foto: Petter Bringsverd/Grimstad bilberging
HER ENDTE FERDEN: Denne volvoen fikk seg en skikkelig luftetur etter å ha kjørt inn i autovernet på E18 ved avkjøringa til Grimstad i ettermiddag. Foto: Petter Bringsverd/Grimstad bilbergingVis mer

Fløy 17,5 meter gjennom lufta og fortsatte i 72 meter før den stanset foran skrent

Volvo-fører slapp heldig fra det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 15.38 i ettermiddag fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt inn i autovernet på E18 ved avkjøringa til Grimstad.

- Bilen har truffet midt på enden av autovernet, lettet og fløyet flere meter før den landet med et smell, sier innsatsleder Baard Agerborg i grimstadpolitiet til Fædrelandsvennen.

Avisa har målt opp avstanden fra kollisjonssted til landingssted.

Luftetur Volvoen har hatt en luftetur på hele 17,5 meter før den traff bakken.

Deretter skal bilen ha fortsatt i ytterligere 72 meter før den stoppet like før en skrent med et fall på cirka ti meter på utsiden av autovernet, skriver Fædrelandsvennen.

Bilføreren skal ha klaget over smerter i skulderen, og ble fraktet til legevakta i Arendal.

- Det var én person i bilen. Føreren har sannsynligvis ikke pådratt seg alvorlige skader, sier operasjonsleder Miriam Stausland i Agder politidistrikt til Dagbladet.

Hun sier politiet har tatt midlertidig beslag i mannens førerkort fordi det fremdeles er uklart hvorfor han kjørte i autovernet.

- Fått rista seg Petter Bringsverd i Grimstad bilberging hadde jobben med å få fjernet volvoen fra åstedet.

- Bilen har så store frontskader at den nok blir kondemnert. Det har nok vært en tøff luftetur. Han har nok fått rista seg litt inni der, sier Bringsverd til Dagbladet.

BILBERGING: Tung skyts måtte til for å få fjernet volvoen etter utforkjøringa. Foto: Petter Bringsverd/Grimstad bilberging
BILBERGING: Tung skyts måtte til for å få fjernet volvoen etter utforkjøringa. Foto: Petter Bringsverd/Grimstad bilberging Vis mer