Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fløy gjennom frontruta

Lastebilsjåfør med superflaks da container løsnet og bilen kjørte i grøfta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KRISTIANSAND (Dagbladet.no): Blødende fra flere kutt, med lettere hodeskader og smerter i ryggen, overlevde en 35 år gammel lastebilsjåfør en dramatisk ulykke i Kristiansand i ettermiddag. Sjåføren ble slynget ut gjennom frontruta og havnet inne i småskogen.

Det var like før klokka 14.30 lastebilen fra Norsk Gjenvinning kjørte utfor Barstølveien i Kristiansand.

Ingen i nærheten

Det er vanligvis meget tett trafikk på denne tiden av døgnet av kunder til shoppingstedet Sørlandssenteret. Til alt hell ble ingen andre veifarende truffet av den løpske lastebilen.

Øyenvitner forteller til Dagbladet.no at det virket som containeren løsnet i festet og ble slynget bort fra lasteplanet da bilen kjørte inn i en venstrekurve på vei ned mot E-18.

Både ambulanse, politi, brannvesen og legehelikopter ble sendt mot ulykkesstedet. Politiet fotograferte spesielt nøye festeanordningene på lastebilen der den store containeren hadde stått.

Brannvesenet sørget for å samle opp dieselsøl som lakk ut i veibanen. Ulykken skapte en del trafikkproblemer som løste seg opp etter en times tid.

SKADD: Sjåføren ble skadd, men det gikk mye bedre enn hva mange fryktet. Foto: EIVIND PEDERSEN
SKADD: Sjåføren ble skadd, men det gikk mye bedre enn hva mange fryktet. Foto: EIVIND PEDERSEN Vis mer
<B>JERNSKRAP: Containeren som havne i veibanen ble ødelagt og ut ramlet det skrapmetall.
Hele Norges coronakart