Fløy i sirkler i timevis - krasjet i Mexicogolfen

Fikk ikke kontakt med piloten.

LOOP: Flyet beveget seg som en flere timer lang berg- og dalbane før det styrtet i Mexicogolfen. Foto: AFP/FlightAware.com/NTB Scanpix
LOOP: Flyet beveget seg som en flere timer lang berg- og dalbane før det styrtet i Mexicogolfen. Foto: AFP/FlightAware.com/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Et tomotors fly styrtet i Mexicogolfen etter å lenge ha fløyet målløst i sirkler. Piloten i flyet svarte ikke på rundt tre timer, skriver ABC News.

Federal Aviation Administration (FAA) mistet kontakten med flyet, et Cessna 421, klokken ni i dag morges. Da sirklet det om lag 28 000 fot over bakken. Flyet var fulltanket og hadde nok drivstoff til å fly i rundt tre og en halv time. Piloten var trolig alene.

Flyet tok av fra Slidell i Louisiana og var på vei mot Sarasota i Florida ifølge reiseplanen. På et punkt mellom de to destinasjonene begynte det å fly i sirkler.

Sendte jagerfly North American Aerospace Defense Command (NORAD) bekrefter at luftforsvaret sendte to F-15 jagerfly for å avskjære flyet over Mexicogolfen.

NORADs talsmann John Cornelio sa til ABC News at jagerfly kunne se flyet over Mexicogolfen rundt kvart på ni i dag tidlig.

- Vi overvåker flymønsteret. Piloten svarer fortsatt ikke, sa Cornelio før ulykken.

Piloten kan ha lidd av hypoksi eller mangel på oksygen, forteller ABC News luftfartsekspert Stephen Gaynaard.

Ingen tegn til liv Klokken 1210 styrtet flyet. Ifølge mannskaper som fløy over åstedet er det ingen tegn til at piloten overlevde krasjet, skriver CBS News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer