Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Floyd og drapssiktet ekspolitimann kjente hverandre

Skal ha jobbet på samme sted.

Avdøde George Floyd og drapssiktede Derek Chauvin kjente hverandre og hadde jobbet på samme sted, der det var gnisninger mellom dem, sier en kilde til CBS News. Foto: NTB Scanpix
Avdøde George Floyd og drapssiktede Derek Chauvin kjente hverandre og hadde jobbet på samme sted, der det var gnisninger mellom dem, sier en kilde til CBS News. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avdøde George Floyd og drapssiktede Derek Chauvin kjente hverandre og hadde jobbet på samme sted, der det var gnisninger mellom dem, sier en kilde til CBS News.

Floyd og Chauvin jobbet ved samme nattklubb i en periode og de kjente hverandre ganske godt, forteller tidligere kollega David Pinney.

– Det var uoverensstemmelser mellom dem. Det hadde mye å gjøre med at Derek var ekstremt aggressiv inne på nattklubben mot noen av gjestene, sier Pinney til CBS News.

Nattklubbeier Maya Santamaria forteller at Chauvin var vakt utenfor utestedet i 17 år. Floyd var sikkerhetsvakt det siste året. Chauvin behandlet svarte gjester annerledes enn hvite, ifølge Santamaria.

(NTB)