Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fluefiske

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Fremskrittspartiet er lei seg fordi milliardæren John Fredrikstad har byttet ut sitt norske statsborgerskap med papirer fra Kypros. Denne omsorgen er merkelig når vi vet at Fredriksen flyttet fra landet i 1978 og siden ikke har betalt skatt til Norge. Mens FrP er bekymret for at landet skal tappes for talent og kapital, tar kapitalistene det hele med ro. Fremtredende investorer og grundere som Stein Erik Hagen, Johan H. Andresen jr, Idar Vollvik og Inger Ellen Nicolaisen sier de ikke har noen planer om å rømme landet. Rett nok klager flere av dem på arveavgiften og formuesskatten her hjemme, men som turbo-investoren Vollvik sier det: Jeg er ikke redd for å betale skatt. Jeg har jo nok å betale med.

• Dessuten handler nok forholdet til hjemlandet om noe mer enn penger. Det er vel det Johan H. Andresen jr. gir uttrykk for når han gir sin begrunnelse for å bli i Norge: Det er så dårlig fluefiske på Kypros.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling