Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fluktbilen funnet

Politiet jakter på en Carevelle Transporter etter at to personer ble overfalt og bakbundet på Kongsberg i dag tidlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) - Vi har satt alt vi har tilgjengelig av ressurser på saken. I tillegg har vi bedt om bistand fra omkringliggende politidistrikter, opplyser politiadvokat Ole Jacob Garder ved Buskerud politidistrikt til Dagbladet.no ved 16.00-tiden i ettermiddag.

Det var på puben Gamle Norge dramaet utspant seg i dag tidlig. Den ene personen var en mannlig ansatt i et firma som driver med spillautomater. Han skulle tømme spillautomatene i puben for penger. Den andre som ble overfalt var en mannlig en rengjøringsansatt. De ble funnet bakbundet og kneblet da eieren av puben kom på jobb kvart på tolv i dag.

Politiet mener ranet har skjedd før 10 i dag tidlig. De to mennene har altså ligget i to timer fastbundet inne i restauranten. Hvordan ranerne kom seg inn er foreløpig uklart, men de kan ha ligget i skjul og ventet på at de to skulle komme på jobb.

Ranerne var maskerte og truet med en pistollignende gjenstand. De stakk av i firmabilen til den ene mannen. Denne bilen har politiet lett etter i hele ettermiddag, og ved 17.00-tiden ble den funnet, skriver NTB.

Bilen ble funnet ved Kjennerudvannet, rundt 3 kilometer fra Kongsberg sentrum. Bilen blir nå undersøkt av politiets teknikere.

- Vi leter etter flere personer med helikopter, sier Garder.

Begge de to som ble overfalt ble i dag sendt til behandling på sykehus. Den ene skal ha blitt slått av ransmennene, men ingen ble alvorlig skadet.

- Vi er nå i ferd med å avslutte avhørene med disse, opplyser Garder.

Ranerne stakk av med en ukjent pengesum.

Politet fikk melding om ranet 11.45 i dag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media