Flukten endte med drap på Eivind (30)

Den drapssiktede 26-åringen hevder han ble banket opp og prøvde flykte fra torpedokronprins Eivind Johansen (30) i garasjen til MC-klubben Untouchables.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Raske penger - brå død

26-åringen har fortalt at han flyktet opp i tredje etasje med torpedoen i hælene, der han vettskremt grep et grovkalibret håndvåpen og skjøt fire skudd i kroppen til torpedoen.

Mer bråk

Politiet venter mer bråk i det kriminelle MC-miljøet etter drapet på Hells Angels stjernetorpedo, Eivind Johansen. I går kveld ble to av de fire som er siktet for drap eller medvirkning til drapet, løslatt av Oslo-politiet. De to som er løslatt er 23 og 26 år gamle. MC-medlemmet fra Untouchables som har tilstått drapet, samtykket i fire ukers varetektsfengsling. En 42-åring ble varetektsfengslet i fire uker. Han skal ha hjulpet til med å fjerne den drepte fra MC-klubben der drapet ble begått.

Ulmer

De siste ukene har det vært mye uro i Oslos beintøffe torpedomiljø. De to attentatene mot torpedosjef Jan Kvalen blir av mange tolket som et signal på konflikt. Drapet på Kvalens «kronprins», Eivind Johansen, har ikke gjort stemningen lettere, selv om drapet ikke sees i sammenheng med attentatene mot Kvalen.

Som fortjent

- Eivind fikk hva han fortjente. Når en er så arrogant og brutal, må en regne med at folk tipper over, sier en av «gudfedrene» i Oslos torpedomiljø.

- Det er tøffe folk på vei inn i miljøet nå, de vil ikke vil underordne seg noen. Dette kan bli stygt.

En annen sentralt i miljøet sier:

- Dette er en trist sak. Eivind skulle bare opp og gi gutten en ørefik, men han skjøt ham rett ned. Det er ingen ære i det. Jeg ville ikke vært i denne guttungens sko nå.