Flukten endte med drap på Eivind (30)

Den drapssiktede 26-åringen hevder han ble banket opp og prøvde flykte fra torpedokronprins Eivind Johansen (30) i garasjen til MC-klubben Untouchables.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Raske penger - brå død

26-åringen har fortalt at han flyktet opp i tredje etasje med torpedoen i hælene, der han vettskremt grep et grovkalibret håndvåpen og skjøt fire skudd i kroppen til torpedoen.

Mer bråk

Politiet venter mer bråk i det kriminelle MC-miljøet etter drapet på Hells Angels stjernetorpedo, Eivind Johansen. I går kveld ble to av de fire som er siktet for drap eller medvirkning til drapet, løslatt av Oslo-politiet. De to som er løslatt er 23 og 26 år gamle. MC-medlemmet fra Untouchables som har tilstått drapet, samtykket i fire ukers varetektsfengsling. En 42-åring ble varetektsfengslet i fire uker. Han skal ha hjulpet til med å fjerne den drepte fra MC-klubben der drapet ble begått.

Ulmer

De siste ukene har det vært mye uro i Oslos beintøffe torpedomiljø. De to attentatene mot torpedosjef Jan Kvalen blir av mange tolket som et signal på konflikt. Drapet på Kvalens «kronprins», Eivind Johansen, har ikke gjort stemningen lettere, selv om drapet ikke sees i sammenheng med attentatene mot Kvalen.

Som fortjent

- Eivind fikk hva han fortjente. Når en er så arrogant og brutal, må en regne med at folk tipper over, sier en av «gudfedrene» i Oslos torpedomiljø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer