Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Los Angeles:

Fly dumpet drivstoff over skolegård

Et fly skal ha dumpet drivstoff over en skolegård i Los Angeles, da det var i ferd med å returnere til flyplassen på grunn av tekniske problemer tirsdag.

FIKK PROBLEMER: Bildet skal vise Delta Air Lines Flight 89 da det dumpet flybensin over Los Angeles under returen til flyplassen LAX tirsdag. Foto: Matt Hartman / AP / NTB scanpix
FIKK PROBLEMER: Bildet skal vise Delta Air Lines Flight 89 da det dumpet flybensin over Los Angeles under returen til flyplassen LAX tirsdag. Foto: Matt Hartman / AP / NTB scanpix Vis mer

Totalt pådro 17 barn og seks voksne seg mindre skader som følge av å ha blitt utsatt for drivstoffet, skriver brannvesenet i byen på Twitter.

Også den amerikanske luftfartsmyndigheten FAA bekrefter at de undersøker en hendelse der barn på en skole øst for Los Angeles internasjonale flyplass LAX skal ha blitt utsatt for flybensin, skriver CBS News.

I en uttalelse sier FAA at det var Flight 89 fra selskapet Delta Air Lines som kort tid etter avgang fra Los Angeles internasjonale flyplass meldte om problemer og returnerte til flyplassen.

Til Los Angeles Times sier flyselskapets talsperson Adrian Gee at flyet returnerte som følge av motorproblemer.

- Flyet landet trygt etter å ha foretatt et nødutslipp av drivstoff for å redusere vekten før landing, forteller Gee.

Ifølge nyhetsbyrået AP ble det ikke foretatt noen evakueringer som følge av hendelsen.