Fly flate så flaks

- Er det en lege i flyet, spurte flyvertinnen da 67-åringen fikk hjerteattakk. 15 hjertespesialister reiste seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Du kan godt si at du aldri finner en politimann når du trenger en, men leger har en tendens til å dukke opp både her og der. Det fikk i hvert fall Dorothy Fletcher fra Liverpool erfare, da hun satt på flyet til USA for å være til stede under datterens bryllup i Florida.

Under flyreisen fikk hun hjerteattakk, og flyvertinnen spurte over høyttaleranlegget om det var noen leger på flyet. 15 hjertespesialister, som var på vei til en legekonferanse i Orlando, reiste seg og var klare til å hjelpe.

- Legene var fantastiske. De reddet livet mitt, sier Fletcher til det britiske nyhetsbyrået PA.

- Jeg var i meget dårlig forfatning, og de strømmet til for å hjelpe. Jeg var sammen med datteren min, og dere kan vel tenke dere hvordan hun følte det når så mange leger reiste seg opp.

Flyet mellomlandet i Nord-Carolina, og 67-åringen måtte tilbringe to dager på intensivavdelingen ved Charlotte Medical Centre. Etter tre døgn ble hun overflyttet til en annen avdeling ved sykehuset, men hun rakk likevel datterens bryllup.

- Jeg skulle ønske jeg kunne takke dem, alle sammen. Men det eneste jeg vet om dem, er at de skulle på legekonferansen i Orlando, sier Dorothy Fletcher.