Fly forbanna over bompenger, i ettermiddag stopper han trafikken på E18

- Aldri opplevd noe lignende, sier Statens Vegvesen.

- GRÅPAPIR OG TUSJ: Aage Nordheim har sett seg lei forslaget om bompenger, og har kledd bilen sin i gråpapir. Han skal kjøre i 40 km/t, og håper folk blir med ham. Foto: Privat
- GRÅPAPIR OG TUSJ: Aage Nordheim har sett seg lei forslaget om bompenger, og har kledd bilen sin i gråpapir. Han skal kjøre i 40 km/t, og håper folk blir med ham. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg har enda til gode å høre én person som er positiv til bompenger. Noen må stå fram og si nei, sier Aage Nordheim.

I lang tid har Sandefjord-mannen, som i dag bor i Porsgrunn, irritert seg over de stadig flere bomringene i landet vårt. I dag tar han affære:

- 40 km/t - Jeg og de som har lyst, kommer til å kjøre sakte langs en strekning på E18 for å skape oppmerksomhet rundt dette med bompenger, sier han til Dagbladet.

Forslaget la han først ut på Facebook. 16.45 møtes bilistene.

- Vi kommer til å møtes ved Fokserød på E18, og derfra vil vi kjøre en strekning på omlag to kilometer - i 40 kilometer i timen, sier han.

Det var Tønsbergs Blad som først omtalte saken.

- Helt uforståelig Nordheim er musiker, og forteller at han bruker nesten hele året på å reise rundt og spille.

- Derfor merker jeg ekstra godt til bomordnigene våre. Jeg stiller meg helt uforståelig til «spleiselag»-prinsippet. I min verden pleier spleising å bety 50/50, men når det er Staten som inviterer til grillfest, ber de oss andre ta med alt av grillmat og -utstyr, og så står de for papptallerkner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.