Fly forbanna over bompenger, i ettermiddag stopper han trafikken på E18

- Aldri opplevd noe lignende, sier Statens Vegvesen.

- GRÅPAPIR OG TUSJ: Aage Nordheim har sett seg lei forslaget om bompenger, og har kledd bilen sin i gråpapir. Han skal kjøre i 40 km/t, og håper folk blir med ham. Foto: Privat
- GRÅPAPIR OG TUSJ: Aage Nordheim har sett seg lei forslaget om bompenger, og har kledd bilen sin i gråpapir. Han skal kjøre i 40 km/t, og håper folk blir med ham. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg har enda til gode å høre én person som er positiv til bompenger. Noen må stå fram og si nei, sier Aage Nordheim.

I lang tid har Sandefjord-mannen, som i dag bor i Porsgrunn, irritert seg over de stadig flere bomringene i landet vårt. I dag tar han affære:

- 40 km/t - Jeg og de som har lyst, kommer til å kjøre sakte langs en strekning på E18 for å skape oppmerksomhet rundt dette med bompenger, sier han til Dagbladet.

Forslaget la han først ut på Facebook. 16.45 møtes bilistene.

- Vi kommer til å møtes ved Fokserød på E18, og derfra vil vi kjøre en strekning på omlag to kilometer - i 40 kilometer i timen, sier han.

Det var Tønsbergs Blad som først omtalte saken.

- Helt uforståelig Nordheim er musiker, og forteller at han bruker nesten hele året på å reise rundt og spille.

- Derfor merker jeg ekstra godt til bomordnigene våre. Jeg stiller meg helt uforståelig til «spleiselag»-prinsippet. I min verden pleier spleising å bety 50/50, men når det er Staten som inviterer til grillfest, ber de oss andre ta med alt av grillmat og -utstyr, og så står de for papptallerkner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer