- Fly forbanna på Navarsete etter ny dødsulykke

-Statsråden skygger unna konfliktsaker, freser stortingsrepresentant fra Bamble. Skriver nytt spørsmål om Norges farligste vei.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Stortingsrepresentant Bård Hoksrud (Frp) fra Telemark bor et par kilometer fra landets farligste veistrekning på E18 i Bamble.

I ettermiddag var han selv på ulykkesstedet der en person omkom i en frontkollisjon i søndagstrafikken på sommerens første store utfartshelg.

- Sist fredag var jeg først oppgitt og så fly forbanna da samferdselsminister Liv Signe Navarsete ikke møtte i Stortinget under behandlingen av revidert nasjonalbudsjett. Hun måtte vite at det ville bli spørsmål til fagstatsråden om hvorfor regjeringen ikke bevilger en ekstra krone til trafikksikkerhet. Det har vært 50 prosent flere dødsulykker i trafikken første fem måneder i år enn samme periode i fjor, sier Hoksrud til Dagbladet.no.

- Konfliktsky

- Isteden velger hun å reise til Karmøy for å kaste glans over åpningen av en ny veistrekning. Samferdselsministeren har gitt inntrykk av gang på gang at hun er konfliktsky, sier stortingsrepresentanten. 

Søndag kveld sitter han hjemme og forbereder et skriftlig spørsmål til Navarsete, som han skal levere mandag. Da har han krav på å få et svar innen seks dager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.