Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Fly forbanna

- Flyplassen skulle vært på Hurum, sa en fly forbanna Kornelius Dalaker som ikke kom seg til Stavanger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Raser mot Gardermoen

- Tåkeproblemet var godt kjent, sa Dalaker.

- Klart jeg blir forbannet. Slikt skal ikke skje på en storflyplass, sa Åge Thomassen, som ikke nådde et viktig møte i Helsinki i dag tidlig.
Ferier gikk fløyten, møter måtte avlyses og noen måtte sove på flyplassen på grunn av tåketrøbbelet. Noen av de 8000 reisende var sinte, andre oppgitte, mens noen trakk på skuldrene og aksepterte at tåke er tåke.

Lille Guro og mamma Reidun Løre var blant de mange som ikke kom seg av gårde fra Gardermoen i går. De regnet med at ferien på Tenerife gikk i vasken da de ikke nådde charteravgangen fra Sola.

- Vi kom oss om bord i flyet, men ble kommandert ut igjen klokka 13, sier Løre, mens familien oppgitt ventet på informasjon om hva de skulle foreta seg. Andre reisende var rett og slett fly forbanna.

- Vi regner ikke med at flyplassen fungerer før etter sommerferien. Dette sier informasjonsdirektør i Braathens, Anne Grethe Ellingsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media