Fly-fylla

Fulle nordmenn ombord i fly er ikke noe nytt. Det finnes nok av eksempler på den dårlige kombinasjonen fly og alkohol.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • For halvannet år siden helte en opphisset bergenser øl over kabinsjefen og var innom cockpiten to ganger for å snakke med kapteinen. Passasjeren var på vei fra Las Palmas til Bergen. Manne ble i Bergen byrett dømt til 24 dager betinget fengsel.
  • En nordmann fikk i oktober i fjor en bot på 18 000 kroner for uanstendig oppførsel under en flytur mellom Brisbane og Auckland. Mannen innrømmet at han hadde tatt en flyvertinne på brystene, befølt baken hennes og strøket på ryggen hennes.
  • En norsk oljedirektør var full på et fly på vei mellom Amsterdam og Memphis. Da kapteinen ba personen roe seg ned, skal nordmannen ha slått ham rett ned. Nordmannen satt med håndjern siste delen av reisen. Han fikk reise fra Amerika etter at han betalte en kausjon på 700 000 kroner.
  • En full nordmann havnet i et ellevilt slagsmål i 10 000 meters høyde over India _ på vei fra København til Bangkok i desember i fjor. Han ville ut for å bestille taxi _ og det hele endte med at en annen passasjer måtte gripe inn for å stanse rabalderet.