AV RULLEBANEN: Boeing 737-flyet, som tilhører Continental Airlines, var i ferd med å ta av fra Denver med kurs for Houston da det kjørte av rullebanen. (AP Photo/Courtesy KUSA via CNN)
AV RULLEBANEN: Boeing 737-flyet, som tilhører Continental Airlines, var i ferd med å ta av fra Denver med kurs for Houston da det kjørte av rullebanen. (AP Photo/Courtesy KUSA via CNN)Vis mer

Fly kjørte av rullebanen og tok fyr

Rundt 40 skadde i Denver.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et fly med 112 mennesker om bord kjørte av rullebanen og tok fyr i Denver i delstaten Colorado i går kveld.

Alle om bord ble evakuert, og et 40-tall mennesker ble skadd, ingen av dem alvorlig, ifølge en kilde på flyplassen. Brannmannskapene var raskt på plass og slukket brannen.

Uhellet skjedde da Boeing 737-flyet, som tilhører Continental Airlines, var i ferd med å ta av med kurs for Houston. Det var snø og kaldt i området, men veiene i området var ikke glatte.

Flyet skjenet ut til siden 600 meter før rullebanen tok slutt og tok straks fyr. Understellet ble revet av, og hele høyresiden av flyet ble utbrent før ilden ble slukket. Flyet hadde ikke tatt av da uhellet skjedde.

Talskvinne Mary Clark i Continental Airlines sier at det var 107 passasjerer og et mannskap på fem på flyet. (NTB)

 

Rundt 40 skadde: Ingen av de skadde er livstruende skadd etter at et fly med 112 om bord skle av rullebanen i Denver i går. (AP Photo/Will Powers)
Rundt 40 skadde: Ingen av de skadde er livstruende skadd etter at et fly med 112 om bord skle av rullebanen i Denver i går. (AP Photo/Will Powers) Vis mer