Fly kolliderte i luften

Brennende flydeler regnet over innbyggerne i en av San Diegos forsteder etter at et småfly og et helikopter kolliderte i luften. Tre personer omkom i kollisjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Det var en stor ildkule.

Slik beskriver øyenvitnet Bryce Segaux (18) synet på himmelen i det de to fartøyene kolliderte like over den amerikanske forstaden El Cajon onsdag kveld, norsk tid. Segaux forteller til nyhetsbyrået AP at det ene fartøyet mistet mye høyde og kolliderte inn i det andre.

Brennende vrakrester spredte seg over et stort område av forstaden. Størsteparten av småflyet falt inn gjennom taket på et av hjemmene, og satte fyr på loftet, melder avisen Los Angeles Times.

En person ble funnet omkommet i flyet og to personer i helikopteret som styrtet i en nærliggende park. Ingen i forstaden ble skadd av vrakrestene.

Området der ulykken skjedde, ligger like ved en flyplass for småfly. Området er ikke kontrollert av et flytårn, og fartøyene blir bedt om å følge den såkalte «se og unngå»-regelen.

KOLLIDERTE I LUFTEN: En politikvinne passerer deler av vrakrestene etter de to småflyene som kolliderte i luften over forstaden El Cajon i USA onsdag kveld. I et av husene i området brøt det ut brann på loftet da en brennede vrakdel kolliderte gjennom taket.