Fly krasjet på parkeringsplass i Florida

Tre personer omkom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et fly har krasjet på en parkeringsplass utenfor byen Fort Lauderdale i Florida, melder nettavisa Local 10.com. Ifølge CBS Miami har tre personer mistet livet.

Tykk svart røyk stiger fra nedslagsstedet, som er en parkeringsplass utenfor et kjøpesenter ved Fort Lauderdale Executive Airport. TV-bilder fra stedet viser flere utbrente bilvrak, og en propell er ifølge nettavisa funnet på stedet.

Det amerikanske luftfartsverket (Federal Aviation Administration, FAA), opplyser at det er en tomotors Piper PA-31 som har styrtet, like etter å ha lettet fra flyplassen klokka 21.20, norsk tid.

Ifølge en talsmann for myndighetene i Fort Lauderdale trakk flyet mot høyre etter avgang, før det krasjet i de parkerte bilene, og det spekuleres på om en av motorene sviktet.

Talsmannen opplyser at ingen på bakken er skadd i ulykken.

TOMOTORS SMÅFLY: Det var et småfly av denne typen, en Piper PA-31, som krasjet like etter å ha lettet. Foto: BALCER / WIKIMEDIA COMMONS
TOMOTORS SMÅFLY: Det var et småfly av denne typen, en Piper PA-31, som krasjet like etter å ha lettet. Foto: BALCER / WIKIMEDIA COMMONS Vis mer