Fly krasjlandet på badestrand

Drama i Florida.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Badegjestene på Jacksonville Beach i Florida fikk en dag på stranda helt utenom det vanlige da et propellfly plutselig deiset ned fra himmelen, melder AP.

Småflyet med to personer om bord var på vei tilbake til flyplassen i Jacksonville da det plutselig mistet motorkraft og måtte nødlande i går i 17-tida lokal tid.

Uten forvarsel landet det enmotors flyet midt på den tettpakkede stranda og endte opp med nesa i sanden. Til alt hell ble verken badegjester eller de to om bord skadd. Flyet, derimot, fikk seg en støyt i propellen og nesehjulet, opplyser politibetjent Tom Bingham ved Jacksonville-politiet til AP.

EN LITT UVANLIG DAG PÅ STRANDA: Perplekse badegjester prøver ta inn over seg at et fly plutselig har nødlandet bare meter fra dem. Foto: SAM NORTHROP III/AP/SCANPIX
EN LITT UVANLIG DAG PÅ STRANDA: Perplekse badegjester prøver ta inn over seg at et fly plutselig har nødlandet bare meter fra dem. Foto: SAM NORTHROP III/AP/SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer