<strong>STO FAST PÅ VÆRNES:</strong> CRJ-maskinen ble stående på Værnes i flere timer før det lettet og satte kurs mot Gardemoen. Foto: Tor Aage Hansen
STO FAST PÅ VÆRNES: CRJ-maskinen ble stående på Værnes i flere timer før det lettet og satte kurs mot Gardemoen. Foto: Tor Aage Hansen Vis mer

Fly landet to ganger med flapsfeil

Skulle til Ålesund, men måtte lande på Værnes og Gardermoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Et Cimber Air-fly med 50 passasjerer om bord måtte lande to ganger med flapsfeil i dag.

Opprinnelig skulle flyet fra København lande på Ålesund lufthavn, Vigra. Da det fikk problemer med flapsen fløy det til Værnes som har en lengre rullebane.

Flyet ble stående på Værnes i flere timer mens en tekniker jobbet med å reparere feilen. Dette lot seg ikke gjøre, og derfor måtte de 50 passasjerene flys til Gardermoen og bytte der.

Kommunikasjonssjef i SAS, Thomas Midteide, sier passasjerene ikke merket noe under landing, og avviser at det dreier seg om to nødlandinger.

- Dette er ikke farlig. Flyet fikk bare en høyere hastighet og trengte en lengre rullebane for å lande.

Etter oppholdet på Gardermoen dro flyet til København for reparasjon. Passasjerene ble mange timer forsinket som følge av flapsfeilen.

- De har jo vært Norge rundt. Dette er veldig beklagelig, de skulle jo landet i formiddag, sier Midteide.

Cimber Air flyr på kontrakt for SAS.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer