Fly med marihuana kom for nær presidenten

Ble avskåret av to F-16-fly.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et småfly ble avskåret av to F-16-fly torsdag da det kom for nær president Barack Obamas helikopter i Los Angeles. Om bord i småflyet ble det funnet 10 kilo marihuana.

De to F-16-flyene ble umiddelbart satt på vingene da det ble meldt om en inntrenger i luftrommet rundt den internasjonale flyplassen i Los Angeles.

Det var et Cessna 182-fly som var kommet for nær presidentens helikopter. Det ble opprettet kontakt med piloten, og vedkommende ble eskortert til flyplassen i Long Beach.

Piloten er nå avhørt. Han skal ikke ha hatt onde hensikter med flyturen, men risikerer likevel rettsforfølgelse for marihuanabesittelsen.

(NTB)


Et småfly ble avskåret av to F-16-fly torsdag da det kom for nær president Barack Obamas helikopter i Los Angeles. Om bord i småflyet ble det funnet 10 kilo marihuana. Foto: Reuters/Scanpix
Et småfly ble avskåret av to F-16-fly torsdag da det kom for nær president Barack Obamas helikopter i Los Angeles. Om bord i småflyet ble det funnet 10 kilo marihuana. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer