Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fly med røykutvikling i lasterommet landet Flesland

45 passasjerer om bord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et fly med røykutvikling i lasterommet og 45 passasjerer om bord landet trygt på Flesland lufthavn i Bergen i kveld.

Operasjonsleder Morten Kronen i Hordaland politidistrikt forteller at det først ble slått full alarm.

- 17:41 fikk vi melding om at kapteinen om bord på en Fokker 50 fra Island om at han hadde en indikasjon på røykutvikling i lasterommet. Nå har det landet og alle passasjerene er trygt ute. Flyet er også like helt, sier Operasjonsleder Morten Kronen i Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

Flyet kom fra Reykjavik på Island og skulle landet 17:45. Alle passasjerene var evakuert ut av flyet i sekstida i kveld.

- Nå skal personell der ute sjekke nærmere for å finne ut om dette var en brann eller om det er noe annet som har skjedd, sier Kronen.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 520556880


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling