I FJELLET: Det brant der flyet styrtet, i fjellene utenfor Phoenix i Arizona. Det var ingen tegn til overlevende, sier myndighetene. Foto: Scanpix/AP Photo/Tim Hacker East Valley Tribune
I FJELLET: Det brant der flyet styrtet, i fjellene utenfor Phoenix i Arizona. Det var ingen tegn til overlevende, sier myndighetene. Foto: Scanpix/AP Photo/Tim Hacker East Valley TribuneVis mer

Fly med seks om bord styrtet i USA

Blant de seks var tre barn skulle reise for å feire thanksgiving.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et småfly som skulle frakte flere passasjerer for å feire thanksgiving i en annen by, styrtet i Superstition-fjellene utenfor Phoenix i Arizona onsdag kveld, skriver East Valley Tribune.

- Noen av mine menn har vært på stedet, og det ser ikke lovende ut, sier sheriff i Pinal County, Paul Babeu, på en pressekonferanse.

Nyhetsbyrået AP melder at et av barna er bekreftet død, og at det ikke er funnet tegn på at noen har overlevd styrten.

Om bord var en pilot, en mekaniker, en annen voksen og de tre barna, som skal være mellom fem og ni år.

Redningsmannskaper som kom til krasjstedet i fjellet, kunne ikke se hvor stort flyet hadde vært, eller bekrefte hvor mange som kan ha vært om bord. Bilder fra fjellet utenfor Phoenix viser en kraftig brann på stedet der flyet krasjet.

- Før ulykken hadde flyet fløyet til Mesa fra Safford i Arizona for å fylle drivstoff, der hadde også tre barn gått om bord i flyet, sier Babeu på pressekonferansen.

Telefonene til nødsentralen om styrten begynte å komme rundt 18.30 lokal tid onsdag, da fortalte vitner at de hadde hørt en eksplosjon.

- Innringerne sa at det hørtes ut som fyrverkeri, sa Angelique Graham, talskvinne for sheriffkontoret i Pinal County.