Fly og dykkere inn for å finne den tredje broren

Navnene offentliggjort etter familietragedien i Steigen.

INTENSIVERER SØK ETTER DEN TREDJE BROREN:   En dykker på vei ut i sjøen fra redningsskøyta RS "Sundt Flyer".  Foto: Redningsselskapet / RS "Sundt Flyer" / NTB Scanpix.
INTENSIVERER SØK ETTER DEN TREDJE BROREN: En dykker på vei ut i sjøen fra redningsskøyta RS "Sundt Flyer". Foto: Redningsselskapet / RS "Sundt Flyer" / NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Et fly vil mandag bli satt inn i søket etter den siste av de tre eldre brødrene som ble meldt savnet i Steigen i Nordland fredag.

To personer ble søndag kveld funnet døde i Vinkfjorden i Steigen kommune i Nordland. De to er ikke identifisert, men politiet antar det er to av de tre savnede som er funnet. Søket etter den tredje broren ble gjenopptatt mandag.

Brødrene var bosatt i Telemark og Sogn og Fjordane: Bjarne Heldal (76) fra Stathelle, Asle Heldal (75) fra Porsgrunn og Edmund Heldal (67) fra Høyanger.

Båten veltet Søndag ettermiddag ble en båt funnet flytende med kjølen opp på andre siden av fjorden. Denne båten har politiet nå fått bekreftet at tilhører brødrene, sier fungerende stabssjef Bent Are Eilertsen i Salten politidistrikt til NTB.

- Vi vil også få inn ett lite fly som skal delta i søket mandag. Det blir også satt inn dykkemannskaper som vil delta med strandsøk, sier Eilertsen, som legger til at de vil fortsette søket så lenge de har sikt.

Søndag ble de to døde fraktet til Nordlandssykehuset i Bodø. De pårørende er orientert.

Det var familien som meldte fra til politiet da de ikke fikk kontakt med de tre brødrene. Siste kontakt var torsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.