Fly og helikopter har krasjet i England

Kolliderte i lufta. Fire personer er bekreftet omkomne.

KOLLISJON: Alle nødetatene har rykket til Waddesdon, i Buckinghamshire i England etter at et helikopter og et fly kolliderte i lufta i ettermiddag. Det meldes om "flere omkomne" etter kollisjonen. Foto: Scanpix
KOLLISJON: Alle nødetatene har rykket til Waddesdon, i Buckinghamshire i England etter at et helikopter og et fly kolliderte i lufta i ettermiddag. Det meldes om "flere omkomne" etter kollisjonen. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fire personer er bekreftet omkomne etter at et fly og et helikopter kolliderte i lufta nær Aylesbury, Buckinghamshire i England, fredag. Det melder blant andre Sky News.

Det kommer meldinger om at begge luftfartøyene styrtet etter krasjen, og det fryktes at liv har gått tapt, skriver Independent.

- Flere omkomne

Bilder fra stedet viser vrakdeler av et fly, som er spredd over et større område.

- Vi er kjent med at det er flere omkomne i ulykken i Waddesdon, melder politiet i Thames Valley både på Twitter og i en pressemelding.

Også nødetatene melder om «flere omkomne», ifølge Sky News.

The Telegraph skriver at både flyet og helikopteret var tilhørende Wycombe Air Park. Ingen av dem har militær tilknytning.

SPERRET AV: Et større område i Buckinghamshire er sperret av etter kollisjonen. Foto: Scanpix
SPERRET AV: Et større område i Buckinghamshire er sperret av etter kollisjonen. Foto: Scanpix Vis mer

Ved herregård

Alle nødetater er på stedet, og talsperson fra Thames Valley-politiet sier at deres førsteprioritering nå er livreddende arbeid.

- Thames Valley-politiet er på stedet for en flyulykke i nærheten av Waddersdon nær Aylesbury, opplyser politiet i en pressemelding.

KJENT HERREGÅRD: Ulykka skjedde i nærheten av eiendommen til den kjente herregården Waddesdon Manor.
KJENT HERREGÅRD: Ulykka skjedde i nærheten av eiendommen til den kjente herregården Waddesdon Manor. Vis mer

Independent skriver at det antas at vrakrester fra både flyet og helikopteret ligger strødd i nærheten av Waddesdon Herregård - et gods i landsbyen Waddesdon.

Havarikommisjon på vei

Kollisjonen ble meldt klokka 12.06, lokal tid.

Havarikommisjonen for flyulykker i England (Air Accidents Investigation Branch) er orientert og på vei til stedet, opplyser politiet.

Saken oppdateres.

Fly og helikopter har krasjet i England

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer