Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fly styrtet i boligblokk

Minst to drept og flere skadd i Hollywood.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Småflyet tok av fra Santa Monica-flyplassen i går kveld og styret kort tid seinere i den tre etasjers høye blokka i det jødiske distriktet Fairfax nær Vest-Hollywood i California. Minst to mennesker ble drept og sju personer på bakken ble skadd i ulykken. Politiet utelukker allerede at ulykken skyldes et terrorangrep.

- Først hørte jeg en høy, susende lyd. Så kom et høyt smell og hele bygningen ristet, sier vitnet Will Binder til nyhetsbyrået Associated Press.

En av de personene som er brakt til sykehus har brannskader på 25 prosent av kroppen. En annen hadde brannskader på 18 prosent av kroppen, opplyser brannmannskaper og sykehuspersonell. Tilstanden for minst en av de skadde blir betegent som kritisk.

Politiet sier det kan ta opptil to dager å fastslå om flere mennesker ligger begravet i ruinene. De har ikke fått oversikten over hvem som bodde i blokka, og kan dermed ikke si med sikkerhet om alle beboerne er gjort rede for.

Flyet, et seksseters småfly av typen Beechcraft Bonanza BE-36, tok av fra flyplassen i Santa Monica, 16 kilometer unna ulykkesstedet.

- Det er ingenting som tyder på at flyet hadde problemer før det styrtet, sier etterforsker Tealeye Cornejo hos transportsikkerhetsmyndighetene NTSB.

STYRTET: Politiet sier det kan ta flere dager før de finner ut om noen ligger begravet i ruinene.
STRØMMET TIL: Det er både politi, brannmannskap og medisinsk personell på ulykkesstedet. Det tok bare en halvtime før brannfolkene fikk kontroll over flammene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media