Flyet falt fra hverandre over Sumatra

Jakarta (NTB-AFP-Reuters): Et fly fra Singapore Airlines' datterselskap SilkAir, med 104 personer om bord, styrtet fredag i strandkanten på kysten av Sumatra i Indonesia. Over halvparten av passasjerene skal ha vært utlendinger, men det er ikke kjent om det var nordmenn blant disse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ifølge talsmenn for indonesiske luftfartsmyndigheter er det små sjanser for at noen kan ha overlevd ulykken.

- Jeg tror det er små sjanser for å finne overlevende. Jeg har så langt funnet fem sko som er svært ødelagt, sier en politimann på telefon fra ulykkesområdet.

- Flyet har falt fra hverandre og deler av vraket ligger under vann. Det var en stor smell da det styrtet, sier politimannen.

Redningsmannskaper er på stedet, som ligger om lag åtte kilometer nord for byen Palembang på det sørlige Sumatra.

- Det er i hovedsak fjell og skog der, sier en talsmann for luftfartsmyndighetene i Singapore.

Utlendinger

Flight MI-185, som var av typen Boeing 737-300, var på vei fra Soekarno Hatta-flyplassen utenfor Indonesias hovedstad Jakarta til Singapore da det styrtet. Flyet lettet fra Jakarta 15.23 lokal tid (09.23 norsk tid) og skulle lande på Changi-flyplassen i Singapore vel halvannen time senere.

Det foreligger ingen opplysninger om nasjonalitet på passasjerene om bord, men over halvparten var utenlandske statsborgere, opplyser en talsmann for SilkAir.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer